• head_banner

Vigor's Tubing Joint er klare til å sendes til våre kunder.

Vigor's Tubing Joint er klare til å sendes til våre kunder.

Spesifikasjon:
RØRSKIFT 4IN 11PPF L-80 TILSVARENDE TSH-511 (BOKS X PIN-kode)- R2

Kunden gikk raskt gjennom tilbudet og bestemte seg for å fortsette samarbeidet med Vigor. Vi er oppriktig takknemlige for kundens bekreftelse på Vigor.

Gjennom vårt tidligere samarbeid har Vigor konsekvent prioritert kundens perspektiv i håndteringen av eventuelle utfordringer. Vårt mål er å hjelpe kundene med å finne de optimale løsningene og sikre at de raskt kan identifisere de best egnede produktene for deres behov på stedet. Når det gjelder ordreproduksjon og -transport, forblir Vigor forpliktet til en kundesentrert tilnærming, og gir regelmessige oppdateringer om fremdriften til bestillingene deres. Kunder har berømmet Vigor for denne innsatsen, og anerkjenner og anerkjenner vårt engasjement.

Hos Vigor er vi overbevist om at eksepsjonell kundeservice er en grunnleggende pilar for vår suksess. Fremover vil vi fortsette å opprettholde vår forpliktelse til å gi hver kunde best mulig service.

Hvis du er interessert i Vigors produkter for olje- og gassindustrien, ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til muligheten til å betjene deg.

d


Innleggstid: 29. desember 2023